Affald

ECK har specialiseret sig indenfor moderne affaldshåndtering. 

Vi har altid fokus på miljøet og håndterer derfor affaldet miljørigtigt og indenfor miljølovgivningen.

Vi indsamler dagligt på rute, men også på anfordring, alt efter kundens krav og ønsker.

Er der behov for en samlet landsdækkende løsning, tilbydes dette gennem vores samarbejdspartner MiljøLogistik A/S (www.mi-lo.dk)

Vi står naturligvis altid til rådighed med professionel rådgivning for etablering af den optimale løsning.

Den rette affaldshåndtering

Vi tilbyder billig og miljørigtig affaldshåndtering.

Vi er din sikre partner på dette område, og da vi er eksperter i affaldsindsamling, disponering af restprodukter til genanvendelse og makulering, så behøver du ikke lede længere.

Vores store erfaring indenfor affaldshåndtering betyder, at vi er i stand til at overholde alle aftaler, og vores ekspertise på området gør, at vi kan tilbyde særdeles gode priser.

Vi er villige til at yde noget ekstra, uanset opgavens størrelse eller karakter, og vi bygger vores succes på tilfredshed, så derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for vores kunder, at vi leverer den bedste service til den bedste pris.

Affald til forbrænding

Forbrænding af affald ligger under genanvendelse i affaldshierakiet. Brændbart affald er typisk det affald, som ikke er kildesorteret til genanvendelse. Ved forbrænding af affald, som foregår ved ca. 1000 grader, produceres der strøm og fjernvarme af affaldet. 

Vi anbefaler: Minicontainer, Midicontainer, Maxicontainer, Komprimator og Truckvippecontainer til forbrændings affald

Affald til deponi

Affald til deponi er det affald, som ikke kan genanvendes eller forbrændes og dermed håndteres højere oppe i affaldshierakiet. Det er affaldsfraktioner som asbest, isoleringsmaterialer af mineraluld, porcelæn, gadeopfej og shredderaffald.

Vi anbefaler: Maxicontainer og Truckvippecontainer til deponi affald

Kontakt os for et tilbud

Skal du bestille en container, transport eller andet? Kontakt os her