Kender I til de nye krav om mere affaldssortering og genanvendelse i virksomhederne?

Det har længe været et krav, at virksomheder skal sortere affald og sikre, at det genbruges, genanvendes eller anvendes til anden materialenyttiggørelse. Men i forlængelse af den seneste udmelding omkring ændringer i regeringens affaldsplan, skal affaldssorteringen nu strømlines.

I den reviderede affaldsbekendtgørelse – BEK nr. 2512 af 10.12.2021 – Skal affaldsproducerende virksomheder senest den 31. december 2022 også sortere deres husholdningslignende affald. Ensartet sortering er et af tiltagene til at øge genanvendelsen af affaldet.

Det drejer sig om disse ti fraktioner:

Vi står klar til at hjælpe! Kontakt os for rådgivning 97420588

Vi tilbyder løsninger der kan implementeres hurtigt på jeres adresse og er fleksibel for den enkelte virksomhed/afdeling. Samtidig skal der tages hensyn til de ofte trange pladsforhold som medfører begrænset plads til mange containere.

En ECK løsning - minicontainere,  sækkekoncept og farligt-affaldskasse kan benyttes.

·       Minicontainere kan enten ombyttes eller tømmes af komprimatorbil på stedet - alt efter fraktion.

·       Sække afhentes (på bestilling). De skal være lukkede, bundet med knude, strip eller lign. og må max. veje 8 kg/stk.

·       Farligt-affaldskasser/miljøkasser ombyttes.

 

Hent Miljøstyrelsens forskellige pjecer her:

 

Har i yderligere spørgsmål til de nye regler eller gerne vil høre mere om vores løsning, så står vi klar til at hjælpe ud fra jeres specifikke behov.

Kontakt vores miljøkonsulent 97 420588

 

Kontakt os for et tilbud

Skal du bestille en container, transport eller andet? Kontakt os her